Servicii

Dreptul familiei. Divorț. Minori.

Peste 15 ani de experienta ca avocat de dreptul familiei, divort cu sau fara prezenta sotilor, custodie și locuinta minorilor, pensie de intretinere, program de vizitare, partaj după divorț.

Partaj. Mosteniri. Succesiuni

Soluționare rapida si eficienta a litigiilor legate de partaj din mosteniri, succesiuni ori impartirea bunurilor comune dupa divort. Recomandari privind cea mai potrivita solutie de partaj.

Loading

Transcriere acte din strainatate

Simplificarea procesului de transcriere in Romania a actelor de stare civilă din străinătate, administrativ sau prin exequator: transcriere naștere, transcriere căsătorie, transcriere divorț.

Loading

Drept comercial si insolventa

Printr-o practica activa in drept comercial si insolventa, negocieri sau litigii in instanta, redactari si avizari de contracte, Cabinetul ofera solutii viabile si pertinente unei cazuistici complexe.

Loading

Litigii si tranzactii imobiliare

Consultanta pentru achizitionarea de imobile, asistenta la notariat si verificarea actelor sau rezolvarea diferitelor probleme: revendicari, granituiri, servituti, neintelegeri intre vecini privind caile de acces.

Loading

Recuperari creante. Executare silita.

Prin instrumente juridice precise de recuperari creante: somatii, ordonante de plata, actiuni în pretentii, executari silite ori negocieri, deblocam eficient circuitul financiar.

Loading

Drept civil

Majoritatea aspectelor vieții de zi cu zi este guvernată de dreptul civil: rudenia, casatoria, proprietatea si datoriile, locuitul la bloc, etc; cunoastem ce spune Codul Civil si ne sfatuim corect clientii.

Loading

Drept penal

Opinii legale oneste cu privire la sansele de reusita; asistenta juridica si reprezentare in fata judecatorului de drepturi si libertati, in camera preliminara, la Politie, Parchet si instante.

Loading

Contestatie amenda. Drept contravențional

Plângere contravențională – prin analiza corecta a oportunitatii contestarii procesului-verbal de sanctionare a contraventiilor puteti afla daca e mai avantajos sa platiti amenda sau sa mergeti in instanta. Plangere contraventionala.

Loading

Litigii asigurari

Este o realitate faptul ca asiguratorii nu intotdeauna despagubesc; in acest caz, intr-un interval clar si limitat de timp, puteti actiona în judecata pentru a obtine despagubirile cuvenite.

Loading

Avocat pentru diaspora

O mostenire, un divort sau cumpararea unui imobil se pot face la distanta, prin avocat, fara prezenta Dvs. in Romania, cu economie de timp si cheltuieli.

Loading

S.R.L./P.F.A. – infiintari firme, dizolvari, acte aditionale

Avantajele apelarii la un specialist vin din economia semnificativa de timp si birocratie si siguranta actelor corect redactate.

Loading

Consultanta juridica

Convingerea noastra, formata de-a lungul a peste 15 ani de experienta, este pentru informarea clara si completa a clientilor, mai departe de pret, cat dureaza si dacă vom castiga.

Loading

Mediere

Modalitate alternativa de solutionare a conflictelor, mai flexibila si mai putin formala, medierea poate conduce la solutii mai rapide si mai ieftine decat clasicul proces in instanta.

Loading

Tagada de paternitate. Stabilirea filiatiei.

Copilul conceput in timpul casatoriei are ca tata pe sotul mamei chiar daca tatal biologic este altul; rezolvarea este tagada paternitatii si stabilirea filiatiei.

Loading

Ordin de protectie

Cu o reglementare simpla si rapida, ordinul de protectie poate fi obtinut acum chiar si pe loc si s-a dovedit deja eficient in protejarea efectiva a victimelor violentei.

Loading

Donatii. Testamente.

Poate fi atacata donatia? Testamentul scris de mana este valabil? In anumite conditii, raspunsul este da la ambele intrebari. Dar un avocat va poate oferi si alte solutii.

Loading

Asociatii de proprietari

Litigii foarte frecvente, cele cu asociatiile de proprietari, pleaca deseori de la necunoasterea legii si a drepturilor si obligatiilor tuturor celor implicati; explicam simplu si oferim solutia potrivita.

Loading

Loading

× Contactati-ne!