Servicii

Dreptul familiei. Divorț. Minori.

Peste 15 ani de experienta ca avocat de dreptul familiei, divort cu sau fara prezenta sotilor, custodie și locuinta minorilor, pensie de intretinere, program de vizitare, partaj după divorț.

Partaj. Mosteniri. Succesiuni

Soluționare rapida si eficienta a litigiilor legate de partaj din mosteniri, succesiuni ori impartirea bunurilor comune dupa divort. Recomandari privind cea mai potrivita solutie de partaj.

Transcriere acte din strainatate

Simplificarea procesului de transcriere in Romania a actelor de stare civilă din străinătate, administrativ sau prin exequator: transcriere naștere, transcriere căsătorie, transcriere divorț.

Drept comercial si insolventa

Printr-o practica activa in drept comercial si insolventa, negocieri sau litigii in instanta, redactari si avizari de contracte, Cabinetul ofera solutii viabile si pertinente unei cazuistici complexe.

Litigii si tranzactii imobiliare

Consultanta pentru achizitionarea de imobile, asistenta la notariat si verificarea actelor sau rezolvarea diferitelor probleme: revendicari, granituiri, servituti, neintelegeri intre vecini privind caile de acces.

Recuperari creante. Executare silita.

Prin instrumente juridice precise de recuperari creante: somatii, ordonante de plata, actiuni în pretentii, executari silite ori negocieri, deblocam eficient circuitul financiar.

Drept civil

Majoritatea aspectelor vieții de zi cu zi este guvernată de dreptul civil: rudenia, casatoria, proprietatea si datoriile, locuitul la bloc, etc; cunoastem ce spune Codul Civil si ne sfatuim corect clientii.

Drept penal

Opinii legale oneste cu privire la sansele de reusita; asistenta juridica si reprezentare in fata judecatorului de drepturi si libertati, in camera preliminara, la Politie, Parchet si instante.

Drept contravențional

Prin analiza corecta a oportunitatii contestarii procesului-verbal de constatare si sanctionare a contraventiilor puteti afla daca e mai avantajos sa platiti amenda sau sa mergeti in instanta.

Litigii asigurari

Este o realitate faptul ca asiguratorii nu intotdeauna despagubesc; in acest caz, intr-un interval clar si limitat de timp, puteti actiona în judecata pentru a obtine despagubirile cuvenite.

Avocat pentru diaspora

O mostenire, un divort sau cumpararea unui imobil se pot face la distanta, prin avocat, fara prezenta Dvs. in Romania, cu economie de timp si cheltuieli.

S.R.L./P.F.A. – infiintari firme, dizolvari, acte aditionale

Avantajele apelarii la un specialist vin din economia semnificativa de timp si birocratie si siguranta actelor corect redactate.

Consultanta juridica

Convingerea noastra, formata de-a lungul a peste 15 ani de experienta, este pentru informarea clara si completa a clientilor, mai departe de pret, cat dureaza si dacă vom castiga.

Mediere

Modalitate alternativa de solutionare a conflictelor, mai flexibila si mai putin formala, medierea poate conduce la solutii mai rapide si mai ieftine decat clasicul proces in instanta.

Tagada de paternitate. Stabilirea filiatiei.

Copilul conceput in timpul casatoriei are ca tata pe sotul mamei chiar daca tatal biologic este altul; rezolvarea este tagada paternitatii si stabilirea filiatiei.

Ordin de protectie

Cu o reglementare simpla si rapida, ordinul de protectie poate fi obtinut acum chiar si pe loc si s-a dovedit deja eficient in protejarea efectiva a victimelor violentei.

Donatii. Testamente.

Poate fi atacata donatia? Testamentul scris de mana este valabil? In anumite conditii, raspunsul este da la ambele intrebari. Dar un avocat va poate oferi si alte solutii.

Asociatii de proprietari

Litigii foarte frecvente, cele cu asociatiile de proprietari, pleaca deseori de la necunoasterea legii si a drepturilor si obligatiilor tuturor celor implicati; explicam simplu si oferim solutia potrivita.

Avocatura este un domeniu complex, cu o întreagă varietate de servicii si probleme diferite. Un avocat bun trebuie sa-si desfasoare activitatea cu pasiune, sa comunice deschis cu fiecare client si sa-l inteleaga indeaproape pe acesta.

Ai nevoie de serviciile unui avocat din Iasi?

Cautarea ta necesita o perioada de documentare in care nu trebuie sa intervina graba. Recomandarile prietenilor sunt bune. Recenziile primite din partea clientilor anteriori sunt eficiente. Dar abia o discutie personala, fata in fata sau cu un avocat online, iti poate aduce un certitudinea alegerii corecte.

Fiecare avocat este diferit prin modul in care isi exercita profesia si prin gama serviciilor de avocatura oferite. Experienta si pasiunea pentru aceasta profesie face diferenta si conduce la rezultate notabile, fiind doua atribuite imperios necesare in acest domeniu.

Nu exista un avocat care sa gestioneze eficient cazuri din toate domeniile avocaturii. De aceea trebuie sa-ti alegi un avocat specializat pe problemele pe care le intampini.

Relatia dintre client si avocat este un aspect important

care contribuie activ la directia in care o poate lua un proces. Intre cele doua parti nu trebuie sa existe secrete cu privire la cazul care este subiectul colaborării. Asadar, chiar si cele mai nefavorabile detalii trebuie sa fie impartasite unui avocat din Iasi inca de la primele discutii.

Putem face cunostinta pe pagina „Despre noi„, iar daca tu consideri ca te putem ajuta, pagina „Contact" iti sta la dispozitie.

Povestim mai multe cu privire la problema cu care te confrunti intr-o discutie directa. In Cabinet sau prin serviciul avocat online. Garantam ca problema care te-a adus la noi va deveni o prioritate pe agenda Cabinetului și că ne vom implica activ în găsirea celei mai bune soluții.

Sunt nenumarate situatii in care poti avea nevoie de servicii de avocatura Iasi. Chiar daca nimeni nu-si doreste sa ajunga in fata instantei, atunci cand devine inevitabil este de preferat sa fii reprezentat de un avocat priceput.

Serviciile oferite de avocat

Geanina Drian sunt cele descrise in casetele din pagina. Desi par multe, majoritatea derivă din specializarea în drept civil, dar sunt, desigur, acoperite si ramurile dreptului penal sau comercial.