Servicii

Loading

S.R.L./P.F.A. – infiintari firme, dizolvari, acte aditionale

Prin serviciul de infiintari firme Iasi, Cabinetul se ocupa de toata gama de acte si servicii in relatia cu Registrul Comertului.

Avantajele apelarii la un specialist pentru demararea afacerii Dvs. sunt multiple, precum identificarea formei de organizare adecvate scopului propus, timp redus de obtinere a actelor si timp castigat cu evitarea “cozilor” sau cautarilor de informatii pe internet, costuri reduse, etc. Pentru infiintarea unei firme trebuie sa parcurgeti mai multi pasi intre institutiile statului si sa indepliniti anumite criterii.

Prin serviciul de infiintari firme Iasi,

oferim clientilor nostri suportul necesar in:

  • consultanta in alegerea formei de organizare potrivita nevoilor Dvs.;
  • redactarea documentatiei de infiintare si depunerea acesteia, urmata de ridicarea actelor constitutive;
  • modificarea statutului, denumirii sau obiectului de activitate;
  • schimbarea, inlocuirea, administratorilor sau asociatilor;
  • cesiuni de parti sociale, majorarea sau diminuarea capitalului social;
  • schimbarea sediului social, infiintarea unui nou punct de lucru;
  • acte aditionale, hotarari AGA;
  • autorizarea codurilor CAEN;
  • dizolvari si radieri, divizari sau fuziuni.

Infiintarea unei firme sau a unui P.F.A. va servi unui scop avantajos, dar aduce si responsabilitati. Inainte de a face acest demers este util sa intocmiti un plan de afaceri, sa identificati in piata nevoia pentru produsele sau serviciilor Dvs., dar si sa alegeti forma de organizare care vi se potriveste cel mai bine.

De ce sa apelezi la un avocat?

Un specialist care va ajuta in acest demers economiseste timpul Dvs. Va ofera si siguranta actelor redactate corect, elimină cozile de la biroul de informare initiala, registratura, rezervarea denumirii, etc. Mai mult decat atat, un profesionist care este familiarizat cu procedurile cunoaste fiecare pas in parte, inclusiv exigentele in intocmirea unui dosar corect, ce urmeaza a fi admis și va lucra in consecinta.

Alte beneficii ale unei colaborari cu un specialist pentru înfiintari firme Iasi vin din faptul ca veti primi sfaturi si recomandari de specialisti in domenii complementare ulterioare, indrumare cu privire la formalitatile fiscale si taxele pe care le veți avea de plătit imediat dupa inceperea activitatii sau avizele și autorizațiile obligatoriu de obtinut.

Daca pregatirea dosarului pentru infiintare firme Iasi si inregistrarea documentatiei reprezinta o formalitate pentru un specialist, persoanele nefamiliarizate cu acest demers ar putea fi, pe buna dreptate, cu adevarat descurajate.

Avocat înfiintari firme Iași.

Loading

× Contactati-ne!