Avocat Online

Avocat online Iasi – Cabinetul virtual de Avocat Geanina Drian – vă oferă acces imediat la toate serviciile avocațiale prin intermediul internetului.

Avocat online era, de altfel, de mult un proiect pe agenda Cabinetului, pe care vremurile actuale doar l-au justificat și mai mult.

Ce cumpăr?

Atenția totală, timpul neîmpărțit și neîntrerupt și cunoștințele juridice aleunui avocat. Adică o jumătate de oră de consultanță juridică, sau multiplu de jumătate de oră, după caz.

Plus, în cazul nostru, și experiența specialiștilor din alte domenii, cu care colaborăm și vă punem în legătură dacă speța Dvs. are nevoie.

În același pachet aveți inclusă și garanția unui răspuns bine documentat și onest, chiar dacă nu va fi ceea ce vă doriți să auziți.

Cum funcționează serviciul nostru de avocat online?

Foarte simplu:

 • ne trimiteți un mesaj prin formularul de ”contact”, pe email ori sunați;
 • descrieți problema pe scurt;
 • stabilim ziua și ora;
 • alegeți modalitatea de comunicare: avocat online prin telefon, skype, whatsapp, zoom, etc.;
 • vă trimitem imediat un contract și factura;
 • citiți, semnați, plătiți;
 • la data și ora convenite, un avocat specializat in problema Dvs., vă va contacta pentru consultație. Adică ne auzim și, de preferat, ne și vedem, printr-o aplicație video. Interacțiunile sunt mult mai eficiente dacă cei implicați în dialog se pot vedea.

De ce avocat online?

Pentru că nu contează distanța.
Pentru că este la îndemână.
Se poate desfășura în anonimat.
Este nevoie doar de un telefon si o conexiune la internet.
Nu are costuri de timp si deplasare.
Oferă același rezultat ca o întâlnire în Cabinet.

Este sigur? Dacă plătesc și niciun avocat online nu mă va contacta?

Nu plătiți până ce nu aveți un contract semnat. Acel contract este atât garanția Dvs. cât și mijlocul prin care ne puteți trage la răspundere.

De ce nu este gratuit?

Pentru că, atâta vreme cât nu apelați la o fundație caritabilă, nu este realistă o astfel de așteptare. Judecata în România nu este gratuită, nici la stat și nici la avocat.

Desigur, situațiile sociale au un alt statut și pot beneficia de anumite avantaje, însă acestea nu pot fi generalizate.

Dar sunt atâtea anunțuri pe internet care spun că numărul lor de telefon este apelabil și non stop și complet gratuit! Da, sunt, dar dacă Dvs. sunteți aici, probabil ați încercat deja și variantele fără costuri.
Între noi fie vorba, și noi am încercat să oferim varianta fără costuri și s-a dovedit a fi ineficientă, neproductivă și greu de ținut în frâu.

Cum știu că am ales cel mai bun avocat online?

Nu știți.
Ăsta e adevărul.
Dar încă din primele minute ale consultației vă veți da seama; este, de altfel, la fel ca în orice altă interacțiune umană.
Și încă ceva: eu nu cred că există „cel mai bun avocat” în general ci, dacă aveți noroc, veți găsi cel mai bun avocat pentru Dvs. Ce spun este că și latura umană conteză.

Pentru cea profesională, sunt câteva minime verificări pe care le puteți face:

 • asigurați-vă că este un avocat înscris în Barou;
 • căutați un avocat specializat pe problema pe care o aveți, pentru că un avocat cu practică exclusivă în drept penal se va uita la un divorț precum dermatologul la ecografia unei tibii fracturate;
 • cereți recomandări;
 • verificați identitatea și activitatea online; review-urile nu sunt chiar degeaba și sunt o unitate de măsură din ce în ce mai pertinentă în zilele noastre;
 • site-ul avocatului este și el un indicator de luat în seamă;
 • citiți articolele scrise de avocat; cu cât oferă informații mai clare și mai explicite, cu atât va fi mai previzibil dacă vă veți înțelege sau nu;
 • nu alegeți neapărat după preț; 100 de lei în plus s-ar putea dovedi o economie!

În ce domeniu oferă consultanță online acest Cabinet de avocat online?

În toate cele enumerate pe site aici.

Adică: avocat online contracte, avocat online negocieri civile si comerciale, avocat online tranzactii imobiliare, avocat contract de vanzare-cumparare, avocat online concediere, avocat divort si minori, avocat online diaspora, avocat online proces la distanta, avocat mosteniri, avocat partaj, avocat transcrieri acte, avocat tagada paternitate, avocat online ordin de protectie, etc.

Iar dacă aveți o problemă mai originală sau mai interesantă, despre care nu scrie pe site, cu ceva studiu o vom desluși.

Vă rugăm să:

● fiți sincer și să ne prezentați toate detaliile (vă reamintim că suntem și obligați -dar
și din propria convingere- repectăm confidențialitatea);
● întrebați, chiar și de mai multe ori, dacă ceva nu e clar;
● respectați programarea.

Deci de ce avocat online Iasi?

Pentru că este rapid, sigur, cu mai puține costuri, fără niciun fel de limitări de distanță și, ca bonus, extrem de eficient împotriva răspândirii coronavirusului ediția 2019.

Avocat Online

Loading

× Contactati-ne!