Despre noi

De ce
noi?

Cine suntem?

Cu un portofoliu vast de clienti, infiintat in anul 2005, Cabinetul si-a desavarsit experienta profesionala printr-o activitate neintrerupta, oferind cu succes atat servicii de consultanta, cat si reprezentare in fata instantelor de judecata, castigand astfel respectul colegilor si aprecierea clientilor.

Pasionata de drept civil, Geanina DRIAN, avocat, acorda asistenta juridica in cauze complexe privind raporturile de familie (divort, cereri privind minorii, paternitate, pensie de intretinere), dreptul de proprietate (revendicari, granituiri), succesiuni si partaj, recuperari debite, litigii cu asiguratori sau asociatii de proprietari, prescriptie, executare silita etc.

In materia dreptului afacerilor, persoanele juridice pot fi asistate la negocieri, pot solicita consultanta in perfectarea contractelor, in chestiuni legate de faliment si atragerea raspunderii personale patrimoniale, ori in litigii legate de recuperarea creantelor.

Increderea, insa, se castiga in urma unei discutii!

Programati o consultatie telefonic, ori scrieti-ne detaliat despre problema dumneavoastra folosind formularul de contact de pe site, urmand a primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Cine suntem?

Avocat Iasi - Geanina Drian

Geanina DRIAN

avocat titular

avocat drept penal iasi

Magdalena TĂTARU

avocat colaborator

Avocat Iasi

Loredana Isabell ROTUNDU

consilier juridic

Avocat Iasi

Irina RUSU

psihoterapeut

Avocat Iasi

Roxana COSULEANU

traducator autorizat

Stefana Ana Maria ARHIRE

Ștefana Ana Maria ARHIRE

student colaborator

Convingerea noastra, formata de-a lungul a 15 ani de experienta, este pentru informarea clientilor mai departe de pret, cat dureaza si daca vom castiga – primele trei intrebari deja clasice care ne sunt adresate in Cabinet.

Clientii trebuie sa cunoasca ce se intampla cu demersul angajat: cum se deruleaza efectiv un proces, care sunt factorii implicati si, inclusiv, de ce consultarea opiniilor juridice de pe internet nu este intotdeauna cea mai buna idee.

De asemenea, o estimare corecta a costurilor si a sanselor va fi facuta la prima intalnire, impreuna cu prezentarea metodelor alternative de solutionare a conflictelor (mediere, negocieri), pentru ca decizia finala sa fie luata in deplina cunostinta de cauza.

Colaborarea cu un client astfel informat – deci mai putin speriat cand primeste o citatie, in care sunt scrise cuvinte straine, precum “intampinare”, “sanctiunea decaderii” etc. – a decurs intotdeauna lin, avocatul putandu-se concentra exclusiv pe obtinerea celei mai bune solutii.

Mai credem cu tarie si in altceva: in specializare.

Intr-un sistem legislativ volatil, in care legile se schimba imprevizibil, nimeni nu va excela in toate domeniile. Mai mult, majoritatea chestiunilor de drept sunt complexe, multe dintre ele, atipice si cu implicatii inafara sferei dreptului.

Pentru aceasta, colaboram cu cei mai buni specialisti in domeniile conexe avocaturii, oferind clientilor nostri servicii integrate, prin posibilitatea consultarii de mediatori, experti contabili, consilieri in relatia cu Registrul Comertului, traducatori, notari, experti tehnici judiciari, ingineri proiectanti in constructii, psihoterapeuti renumiti etc.