Despre noi

De ce
noi?

Cine suntem?

Cu un portofoliu vast de clienti, infiintat in anul 2005, Cabinetul si-a desavarsit experienta profesionala printr-o activitate neintrerupta, oferind cu succes atat servicii de consultanta, cat si reprezentare in fata instantelor de judecata, castigand astfel respectul colegilor si aprecierea clientilor.

Pasionata de drept civil, Geanina DRIAN, avocat, acorda asistenta juridica in cauze complexe privind raporturile de familie (divort, cereri privind minorii, paternitate, pensie de intretinere), dreptul de proprietate (revendicari, granituiri), succesiuni si partaj, recuperari debite, litigii cu asiguratori sau asociatii de proprietari, prescriptie, executare silita etc.

In materia dreptului afacerilor, persoanele juridice pot fi asistate la negocieri, pot solicita consultanta in perfectarea contractelor, in chestiuni legate de faliment si atragerea raspunderii personale patrimoniale, ori in litigii legate de recuperarea creantelor.

Increderea, insa, se castiga in urma unei discutii!

Programati o consultatie telefonic, ori scrieti-ne detaliat despre problema dumneavoastra folosind formularul de contact de pe site, urmand a primi un raspuns in cel mai scurt timp.

Cine suntem?

Avocat Iasi - Geanina Drian

Geanina DRIAN

avocat titular

avocat drept penal iasi

Magdalena TĂTARU

avocat colaborator

Avocat Iasi

Loredana Isabell ROTUNDU

consilier juridic

Avocat Iasi

Irina RUSU

psihoterapeut

Avocat Iasi

Roxana COSULEANU

traducator autorizat

Stefana Ana Maria ARHIRE

Ștefana Ana Maria ARHIRE

student colaborator

Convingerea noastră, formată de-a lungul a 15 ani de experienta, este pentru informarea clienților mai departe de preț, cât durează și dacă vom câștiga – primele trei întrebări deja clasice care ne sunt adresate în Cabinet.

Clienții trebuie să cunoască ce se întâmplă cu demersul angajat și cum se derulează efectiv un proces. Explicăm și de ce consultarea opiniilor juridice de pe internet nu este întotdeauna cea mai bună idee.

De asemenea, o estimare corectă a costurilor și a șanselor va fi facută la prima intâlnire. Inventariem împreună și metodele alternative de soluționare a conflictelor (mediere, negocieri), pentru ca decizia finală să fie luată în deplină cunoștință de cauză.

Colaborarea cu un client astfel informat – deci mai puțin speriat când primește o citație, în care sunt scrise cuvinte străine, precum “intampinare”, “sanctiunea decaderii” etc. – a decurs întotdeauna lin. Iar avocatul se poate concentra exclusiv pe obținerea celei mai bune soluții.

Mai credem cu tărie și în altceva: în specializare.

Într-un sistem legislativ volatil, în care legile se schimbă imprevizibil, nimeni nu va excela în toate domeniile. Mai mult, majoritatea chestiunilor de drept sunt complexe, multe dintre ele, atipice și cu implicații înafara sferei dreptului.

Pentru aceasta, lucrăm cu cei mai buni specialiști în domeniile conexe avocaturii. Oferim astfel clienților noștri servicii integrate, prin posibilitatea consultării de mediatori, experți contabili, consilieri în relatia cu Registrul Comertului. Colabărăm și cu traducători, notari, experți tehnici judiciari, ingineri proiectanți în construcții, psihoterapeuți renumți etc.