Colaboratori

Maria HUGEANU avocat

Maria HUGEANU

Maria HUGEANU, avocat:

 „Dreptul nu este o practică abstractă și nu se rezumă doar la rezolvarea unor spețe cu ajutorul unor operațiuni tehnice și juridice.

Dreptul implică o interacțiune umană, atât avocatul, cât și clientul, fiind ființe umane, cu sentimente și emoții, iar oricât de solemn sau exigent ar fi dreptul practicat, avocatul lucrează cu și pentru oameni, care, adesea, își încredințează întreaga viața în mâinile acestui apărător cu robă neagră, numit avocat.

Perseverența nu e o cursă lungă.

Ea înseamnă mai multe curse scurte, una după alta.

Astfel, perseverența, angajamentul, devotamentul și atenția deosebită acordată detaliilor și nevoilor celorlalți reprezintă caracteristici cu care mă identific și care m-au determinat să urmez profesia de avocat.

Mă implic cu pasiune și sunt adepta lucrului bine făcut, având ca obiectiv exercitarea profesiei de avocat cu mândrie, entuziasm și profesionalism.

Pentru mine, un avocat bun trebuie să se exprime clar în vorbire și în scris. Mai mult, un avocat trebuie să fie un bun ascultător, comunicarea fiind premisa esențială pentru a asigura o relație de succes între avocat și client.”

Maria Hugeanu, avocat – formare profesională

2024 – a promovat examenul de primire în profesia de avocat;

2023 – 2024 – a urmat cursurile programului de masterat Carieră Judiciară din cadrul Facultății de Drept, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza”, Iași;

2019 – 2023 – a urmat studiile de licență ale Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza”, Iași, pe care le-a absolvit cu media 9,56;

2009 – 2019 – gimnaziul și liceul la Liceul Teoretic „Miron Costin” din Pașcani, pe care le-a absolvit cu media 9,86 la Bacalaureat.

Loading

× Contactati-ne!