Colaboratori

Magdalena TĂTARU avocat

Magdalena TĂTARU

  • Pozitie: avocat colaborator
  • Adresa: Bd. Stefan Cel Mare si Sfant, nr. 18-20, Iasi, 700064, Romania
  • Numar de telefon: 0742.AVOCAT (0742.28.62.28)
  • Email: intreaba@avocatdrian.ro

Magdalena TĂTARU avocat cu o aplecare deosebită spre domeniul dreptului penal, se descrie singură,  dar și viziunea sa despre profesia de avocat, după cum urmează:

„clientul trebuie ascultat cu atenție și speța lui bine înțeleasă.  Mă caracterizează umanismul, moralitatea și spiritul practic. Calmul și răbdarea sunt, de asemenea, calități pe care mi le-am însușit.

Încă de la început, mi-am propus să tratez cu maximă seriozitate și profesionalism fiecare cauză încredințată.

Nu fac rabat de la aceste principii.

 Mi-am dorit să studiez în Iași pentru oportunitățile academice oferite Universitatea Alexandru Ioan Cuza.

Dar, la fel, mi-am dorit și să fiu avocat în Iași. Este un oraș suficient de mare încât să ofere o cazuistică diversă, dar destul de mic încât oamenii să se mai cunoască între ei.

În activitatea profesională, gestionez atât dosare penale, pasiunea mea, cât și civile, pe care le tratez cu aceeași atenție, dosare complexe în care am obținut soluții dintre cele mai bune.

Ca specialist, mă preocupă în mod deosebit și aspectele legate de protecția minorilor atunci când acești sunt implicați. Protejarea interesului lor superior reprezintă un puternic crez profesional.

 De asemenea, mai cred și în capacitatea oamenilor de a-și rezolva conflictele pe cale amiabilă, fapt pentru care recomand, atunci când circumstanțele permit, medierea.

 Informarea corectă, deplină, realistă și continuă a clientului, precum și respectarea opțiunilor acestuia în ceea ce privește demersul juridic și finalitatea lui, pe lângă faptul că sunt obligații profesionale, sunt și un motto personal și profesional în cariera mea de avocat

Magdalena TĂTARU avocat – formare profesională:

  • 2021 – a promovat, cu una dintre cele mai bune medii, examenul de definitivare în profesia de avocat;
  • 2020 – a început cursurile Institutului Național de pregătire și perfecționare a avocaților;
  • 2019 – a promovat examenul de admitere în Barou și a început stagiatura sub coordonarea avocatului Geanina DRIAN;
  • 2018 – 2020 – masterat la facultatea de Filosofie și Științe Social-Politice „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, specializarea: „Probațiune, Mediere și  Protecția victimelor infracțiunilor”;
  • 2014 – 2018 – studii de licența la facultatea de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Loading

× Contactati-ne!