Colaboratori

Avocat Iasi

Loredana Isabell ROTUNDU

  • Pozitie: Consilier juridic în relatia cu Registrul Comertului
  • Numar de telefon: 0742.187.484
  • Email: rotundu_isabell@yahoo.com

 

Loredana Isabell ROTUNDU este licentiata in drept si membru al Ordinului Consilierilor Juridici din România – Colegiul Consilierilor Juridici Iași.

Centru De Consultantã Juridicã S.R.L, a luat nastere acum 12 ani, din dorinta fondatorilor sãi de a fi parte a procesului evolutiv al societatii din ziua de azi. Pasiunea si ambitia sunt caracteristicile primordiale ale unei echipe de consilieri juridici concentrati pe bunãstarea clientilor.

Misiunea companiei este aceea de a veni în ajutorul persoanelor care au nevoie de solutii juridice pentru afacerile lor si vine cu un pachet de servicii juridice extrem de convenabil oamenilor de afaceri, oameni cu o agenda încãrcatã.

Domeniile noastre se pliazã perfect pe nevoile clienților, ale caror probleme devin solutii. Care dau nastere unor idei noi. Si interesante. Fara exceptii. Si fara jumatati de masura.

Activitatea principalã a firmei companiei o reprezintã întocmirea documentatiei dosarelor în vederea înregistrãrii si autorizãrii societãtilor comerciale, reprezentarea acestora in fata institutiilor (Oficiul Registrului Comertului de pe lângã Tribunalul Iasi):

  • infiintare S.R.L, I.F., P.F.A., S.A., Cooperative Gradul I si II, O.N.G.-uri, Asociatii si Fundatii;
  • asistentã si consultantã juridicã în materie de: înfiintãri/modificari acte societate, schimbare denumire, schimbare sediu social, revocare si numirea administrator, puncte de lucru, suspendãri, radieri firme, cesiuni de pãrti sociale.

Noi credem cã e mai usor asa. Impreunã, credem în ideile tale!

Centru de Consultanta Juridica Iasi
Adresa: Iasi, Sos Arcu, nr. 5, parter, Bloc TAROM
vis-a-vis de Comandamentul Registrului Comertului de pe langa Tribunalul Iasi

Loading

× Contactati-ne!