Colaboratori

Adelina LUPU

Adelina LUPU

  • Pozitie: avocat colaborator
  • Adresa: Bd. Stefan Cel Mare si Sfant, nr. 18-20, Iasi, 700064, Romania
  • Numar de telefon: 0764.AVOCAT (0764.28.62.28)
  • Email: intreaba@avocatdrian.ro

Adelina LUPU, avocat, este pasionată de drept în complexitatea sa, dornică de a cunoaște și aprofunda cu precădere domeniile dreptului civil, penal, administrativ și internațional privat, fiind totodată o fire curioasă și deschisă noilor provocări pe care i le va oferi cariera aleasă.

„Parcursul meu educațional și profesional este marcat de evoluție, perseverență și disciplină, fiind convinsă de faptul că orice sarcină trebuie dusă la îndeplinire temeinic și la timp, fiecare angajament asumat purtând o însemnătate proprie în conturarea scopului final urmărit.

Un avocat trebuie să fie un bun profesionist al dreptului și, în egală măsură, o persoană empatică, înzestrată cu aptitudinea de a se transpune în situația clientului, astfel încât să poată realiza cea mai eficientă formă de apărare a intereselor acestuia. Consider că știința dreptului presupune logică și rațiune, iar un prim rol al avocatului este de a explica clientului metodele de abordare a unei spețe într-un limbaj cât mai accesibil.”

De asemenea, având cunoștințe aprofundate de limba engleză și franceză, Adelina contribuie la facilitarea integrării în comunitatea locală a imigranților care se confruntă cu diverse impedimente impuse de condiția cetățeanului străin, asigurând în acest demers servicii care implică norme de immigration law.

Cu mult curaj și dovedind o pregătire teoretică excelentă, Adelina a realizat lucrări complexe în dosare care puteau pune în dificultate seniori ai avocaturii.

 

Adelina LUPU – formare profesională:

2022 – a promovat examenul de primire în profesia de avocat, înscriindu-se în Baroul Iași și devenind avocat colaborator al Cabinetului;

2022 – a început cursurile programului de masterat Carieră Judiciară al Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași;

2018-2022 – a urmat studiile de licență ale Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, pe care le-a absolvit în primii 10, cu media 9,30. Lucrarea sa de licență se intitulează „Controlul de legalitate în dreptul Uniunii Europene”.

2010-2018 – gimnaziul și liceul la Colegiul Național Iași, pe care le-a absolvit cu mediile 10 la Evaluarea Națională și 9,50 la Bacalaureat.

× Contactati-ne!