Servicii

Loading

avocat consultanta juridica

Avocat consultanta juridica – convingerea noastră, formată de-a lungul a 15 ani de experiență, este pentru informarea clienților, prin consultatii juridice in Cabinet si online, mai departe de preț, cât durează și dacă vom câștiga – primele trei întrebări deja clasice care ne sunt adresate în Cabinet.

Când cer unui avocat consultanta juridica, clienții trebuie să cunoască ce se întâmplă cu demersul angajat: cum se derulează un proces si care sunt factorii implicați. Mai mult, vorbim si despre de ce consultarea opiniilor juridice de pe internet nu este întotdeauna cea mai bună idee.

De asemenea, o estimare corectă a costurilor și a șanselor va fi făcută la prima întâlnire. Un alt punct important este prezentarea metodelor alternative de soluționare a conflictelor: mediere, negocieri, etc. Dupa toate acestea, decizia finală va fi luată în deplină cunoștință de cauză.

Colaborarea cu un client astfel informat –deci mai putin speriat când primește o citație, în care sunt scrise cuvinte străine, precum “întâmpinare”, “sancțiunea decăderii”, etc- a decurs întotdeauna lin, avocatul putându-se concentra exclusiv pe obținerea celei mai bune soluții.

Consultația juridică este, astfel, întâlnirea dintre Client și Avocat, ce are loc, de regulă, la Cabinet, se desfășoară pe parcursul uneia sau mai multor ședințe, și are ca scop furnizarea opiniilor juridice, informaţiilor și soluțiilor cu privire la problematica pusă în discuție. Acordarea de consultații juridice in Cabinet si online are loc in temeiul art. 3 din Legea nr. 51/1995.

Oferim consultanta juridica atat persoanelor fizice, cât și persoanelor juridice, în chestiuni punctuale sau pe bază de abonament lunar.

Bine de stiut atunci când cereti unui avocat consultanta juridica

Pentru a vă putea fi cu adevărat de folos, vă rugăm să aduceți toate actele legate de problema Dvs.

Pentru a evita confuziile, de regulă, nu acordăm consultații prin telefon.

Exceptie fac consultatiile juridice online – de regula, video conferinte – pentru clientii care nu se pot prezenta la Cabinet.

Consultațiile juridice urmate de perfectarea unui contract, rămân gratuite.

În cazul în care ați stabilit o întâlnire la care nu mai puteți ajunge, vă rugăm să anunțați despre aceasta. Nu veți fi niciodată lăsați să așteptați, motiv pentru care vă rugăm să nu întârziați.

Avocat consultanta juridica.

Loading

× Contactati-ne!