Colaboratori

avocat DRIAN

Alexandru AGAVRILOAIE

  • Pozitie: avocat colaborator
  • Adresa: Bd. Stefan Cel Mare si Sfant, nr. 18-20, Iasi, 700064, Romania
  • Numar de telefon: 0764.AVOCAT (0764.28.62.28)
  • Email: intreaba@avocatdrian.ro

Alexandru Agavriloaie, avocat, este pasionat de tot ceea ce presupune sfera dreptului, cu precădere drept civil, drept comercial, dreptul muncii, drept administrativ, drept internațional privat și, nu în ultimul rând, drept penal.

„Sunt de părere că avocatul nu trebuie să se oprească vreo clipă din a învăța, el trebuie să fie ancorat în permanență atât în sfera socială, urmărind si analizând comportamentul oamenilor, cât și în cea legislativă.

Avocatul trebuie să câștige respectul și încrederea clientului prin calitatea serviciilor prestate și nu să impună aceste elemente.

Rețeta unei colaborări excelente între avocat și client presupune menținerea unui dialog permanent, astfel încât problema juridică a clientului să devină pentru acesta ultima grijă și să se concentreze pe aspectele frumoase ale vieții.

Totodată, principala mea armă în calitate de avocat este pregătirea teoretică aprofundată și continuă, astfel încât să pot face față provocărilor profesionale și să satisfac cele mai înalte standarde.

Cu pași mici ajungem pe cele mai înalte culmi!”

Alexandru Agavriloaie, avocat – formare profesională:

2022 – a promovat examenul de primire în profesia de avocat și a devenit colaborator al Cabinetului Geanina DRIAN;

2021-2022 – a finalizat programul de masterat, specializarea Dreptul Afacerilor, din cadrul Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, cu lucrarea „Antrenarea răspunderii juridice în caz de nelegalitate a grevei”;

2017-2021 – a finalizat studiile de licență ale Facultății de Drept a Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, susținând lucrarea de licență cu titlul „Răspunderea administrativ-contravențională”;

2013-2017 – a finalizat studiile liceale în cadrul Colegiului Național „Cuza-Vodă” Huși, specializarea Științe sociale.

× Contactati-ne!