Servicii

Dreptul familiei. Divort. Minori.

Peste 15 ani de experienta ca avocat de dreptul familiei, divort cu sau fara prezenta sotilor, custodie și locuinta minorilor, pensie de intretinere, program de vizitare, partaj după divorț.

Citeste mai mult

Avocat pentru diaspora

O mostenire, un divort sau cumpararea unui imobil se pot face la distanta, prin avocat, fara prezenta Dvs. in Romania, cu economie de timp si cheltuieli.

Loading

Citeste mai mult

Transcriere acte din strainatate. Exequator.

Simplificarea procesului de transcriere in Romania a actelor de stare civilă din străinătate, administrativ sau prin exequator: transcriere naștere, transcriere căsătorie, transcriere divorț.

Loading

Citeste mai mult

Tagada de paternitate. Stabilirea filiatiei

Copilul conceput in timpul casatoriei are ca tata pe sotul mamei chiar daca tatal biologic este altul; rezolvarea este tagada paternitatii si stabilirea filiatiei.

Loading

Citeste mai mult

Ordin de protectie

Cu o reglementare simpla si rapida, ordinul de protectie poate fi obtinut acum chiar si pe loc si s-a dovedit deja eficient in protejarea efectiva a victimelor violentei.

Loading

Citeste mai mult

Partaj. Mosteniri. Succesiuni.

Soluționare rapida si eficienta a litigiilor legate de partaj din mosteniri, succesiuni ori impartirea bunurilor comune dupa divort. Recomandari privind cea mai potrivita solutie de partaj.

Loading

Citeste mai mult

Donatie. Testament.

Poate fi atacata donatia? Testamentul scris de mana este valabil? In anumite conditii, raspunsul este da la ambele intrebari. Dar un avocat va poate oferi si alte solutii.

Loading

Citeste mai mult

Litigii cu asociatii de proprietari

Litigii foarte frecvente, cele cu asociatiile de proprietari, pleaca deseori de la necunoasterea legii si a drepturilor si obligatiilor tuturor celor implicati; explicam simplu si oferim solutia potrivita.

Loading

Citeste mai mult

Litigii asigurari

Este o realitate faptul ca asiguratorii nu intotdeauna despagubesc; in acest caz, intr-un interval clar si limitat de timp, puteti actiona în judecata pentru a obtine despagubirile cuvenite.

Loading

Citeste mai mult

Avocat imobiliare Iasi – tranzactii si litigii

Consultanta pentru achizitionarea de imobile, asistenta la notariat si verificarea actelor sau rezolvarea diferitelor probleme: revendicari, granituiri, servituti, neintelegeri intre vecini privind caile de acces.

Loading

Citeste mai mult
× Contactati-ne!